Tehnička podrška: Pošalji email
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Croatian flag HR
Dostava

Snapmaker 2.0 Bundle A350T

02. 09. 2022

Snapmaker 2.0 Bundle A350T je nadogradnja Snapmaker original, a Snapmaker original jedan je od rijetkih printera koji su pokrenuli valove u industriji printanja. U čitavoj Kickstarter povijesti, bio je treći najfinanciraniji tehnološki projekt. I nije razočarao jer je isporučio alat koji je postao višenamjenskim svojim korisnicima. Originalan Snapmaker imao je mnoga očekivanja zbog vizije koju su proizvođači prodavali. I iako izvorni Snapmaker možda nije ispunio prikazanu viziju, Snapmaker 2.0 definitivno je to nadoknadio. Snapmaker 2.0 nadograđeni je model originala koji je donio sve značajke, dizajn i poboljšanja na A350.  Evo recenzije za Snapmaker 2.

Poboljšanja na Snapmaker 2.0 Bundle A350T

Budući da je Snapmaker 2.0 Bundle A350T nadogradnja originalnog Snapmakera, evo nekih dodanih značajki u ovoj novoj nadogradnji.

 • Novo dizajnirani linearni moduli i modul za 3D printanje
 • Novo dizajnirani modul napajanja s adapterom brzine ventilatora
 • Laserski modul od 1,6W s ugrađenom kamerom
 • Setovi MDF ploča i stezaljki za CNC rezbarenje
 • CNC modul za rezbarenje s ER11 steznom čahurom
 • Kontroler pokretan Cortex-M4 procesorom
 • 5" pametni zaslon osjetljiv na dodir
 • Magnetsko grijano postolje s uklonjivom pločom za 3D ispis
 • Aluminijski rešetkasti stol za lasersko graviranje i rezanje
 • Besplatni 3-in-1 softver: Snapmaker Luban
 • Dodatne stavke uključujući 2 komada laserskog materijala,1kg koluta PLA filamenta, i komad CNC materijala

Ove dodane značajke donijele su sljedeća poboljšanja u nadograđenoj verziji.

1. Koristi manje energije

Poznato je da 3D printeri troše puno energije, no Snapmaker 2.0 Bundle A350T napravljen je da troši manje energije od drugih marki iste razine.

Jedan od primarnih uzroka velike potrošnje energije u originalnom Snapmakeru ili drugim modelima 3D printera je konstantan rad ventilatora. Bez obzira na to koliko više ili manje 3D printer radi, ventilator uvijek radi punom brzinom. To uzrokuje glasnu buku tijekom čitavom vremena dok je 3D printer uključen.

Međutim, novi model ima prilagodljivu brzinu ventilatora. Zbog toga ventilator troši manje energije čak i kada radi punom brzinom. Kada hlađenje nije potrebno, ventilator radi nižom brzinom zbog čega i dalje troši manje energije. Kada je potrebno ohladiti printer, ventilator se ubrzava.

2. Kompatibilan s dodacima prethodne verzije

Ako kupite sve dodatke za uređaj nakon kupnje, ne morate brinuti hoćete li ih morati baciti kada nabavite nadograđenu verziju; Snapmaker 2.0 Bundle A350T.

Sav softver. nadogradnje i dodaci za Snapmaker A350 mogu se dodati na Snapmaker  2.0. Dakle, možete koristiti isto kućište, oblik, gumb za hitno zaustavljanje, filter za zrak, rotirajući modul i bilo koju drugu nadogradnju koju ste ranije kupili.

3. Pravi manje buke

Toliko je stvari izmijenjeno na Snapmaker 2.0 bundle A350T kako bi se osiguralo da ne stvara toliko buke. Novodizajnirani sustav linearnog modula izrađen je s različitim veličinama izvoda na vijcima i novim koračnim pokretačima kako bi koračni motori bili tiši na osima X, Y, i Z. Uz tiši linearni modul, tiši modul napajanja i adapter ventilatora, printer definitivno možete koristiti uz puno manje buke.

4. Poboljšano funkcioniranje

Neki su dijelovi dodani kako bi se poboljšala kvaliteta ispisa i značajke koje printer može obavljati. Na primjer, novo dizajnirani 3D modul ima bolju ventilaciju koja, kada se doda s firmware-om, olakšava ispis kutova i bolje prianjanje. Dakle, poput improviziranja već dobre značajke.

5. Poboljšani softver

Integrirani Snapmaker softver, Snapmaker Luban, također je poboljšan kako bi pružio sve funkcije koje su potrebne za 3D printanje, lasersko rezanje, CNC i graviranje. Ako i postoje neke druge funkcije na softveru trećih strana, možete ih uvesti u Snapmaker. Također, tijekom rezbarenja postoje dodatni jastučići za alat, što olakšava dodavanje finijih detalja.

Jedna od najboljih značajki jest da koliko god truda je uloženo u softver, oni ga i dalje poboljšavaju; a pritom i dalje omogućuju korištenje softvera trećih strana.

6. Brži je

Brži ne znači da se riskira kvaliteta za brzinu; već ukazuje na suprotno. Uz novodizajnirane linearne module i ekstruder, algoritam koordinacije je poboljšan kako bi se mogli ispisivati visokokvalitetni proizvodi velikom brzinom. Dakle, dok ispisujete velikom brzinom, ne morate brinuti i preljevima, prazninama i pukotinama.

Čak i kod većih projekata, možete ispisivati velikom brzinom i svejedno dobiti dobre i precizne rezultate.

7. Raznolikost

S novom nadogradnjom, možete ispisati gotovo sve. Niz je materijala i svojstava koje možete ispisati. Bez obzira radili li se o PETG, PLA, TPU, ili drvenom PLA, Snapmaker 2.0 Bundle A350T može ih ispisati.

Snapmaker 2.0 može laserski gravirati i rezati koristeći materijale iz svakodnevnog života, uključujući šperploču, akril. Kožu, papir, tkaninu i ljuske kokosa. A kako bi funkcionirao kao 3d printer, CNC laserski rezač može rezbariti koristeći lim, tvrdo drvo, karbonsko punilo, akril i POM.

8. Izdržljiv i visokokvalitetan

Originalan Snapmaker izrađen je da bi trajao, no ovom novom verzijom proizvođači su nadmašili same sebe. Sve primarne komponente i moduli izrađeni su od metala visoke čvrstoće, a aluminijske legure integrirane su u neke dijelove modula kako bi stroj bio vrhunskog izgleda i povećao njegovu učinkovitost.

9. Oporavak projekta

U slučaju nestanke struje, ne morate brinuti o ponovnom pokretanju. Snapmaker 2.0 Bundle A350T može detektirati kada dođe do gubitka struje i odmah spremiti vaš napredak, tako da će nastaviti točno tamo gdje je stao. 

Ovo također vrijedi i ako ponestane filamenta. Umjesto ‘printanja u prazno’, obavještava vas da ste ostali bez filamenta. Čim umetnete novi filament, ispis se nastavlja od mjesta gdje je stao.

10. Dobro izgrađen

Novija inačica Snapmaker printera izrađena je kako bi podnijela veliku težinu i, istovremeno, osigurala čvrsto držanje. Uz čvrsto držanje filamenta, možete biti sigurni da predmeti neće skliznuti, te da ćete dobiti preciznije linije i rubove na samim ispisima. 

I time što je dobro napravljen, nikakvi složeniji dizajni ne mogu objesiti filament niti uzrokovati začepljenje.

Što treba poboljšati u Snapmaker usluzi 3D printanja

1. Nemogućnost promjene programiranja

Unatoč mnogim dostupnim alatima za rezbarenje i dodavanje finijih detalja u rad, ne možete usred rada mijenjati alate. Dakle, ako želite napraviti malo šire rezbarenje i dodati detalje na rubove, morat ćete stati i krenuti ispočetka.

Ovo se proteže i na alate za detaljan rad; koristit će isti alat do samog kraja, što znači da, ako odlučite rezbariti, rezbarit će sve. Jedina alternativa je korištenje aplikacije treće strane za obavljanje jedne funkcije umjesto druge.

2. Ispravljanje pogrešaka:

Mnogi su se žalili ne pogreške u softveru. Puno korisnika savjetuje nadogradnju kako bi se riješili grešaka i osigurali besprijekoran rad Snapmaker printera.

3. Ograničene funkcije pametnog zaslona osjetljivog na dodir

Snapmaker 3D printer dolazi s funkcijom inteligentnog zaslona osjetljivog na dodir, što je jedna od prednosti. Međutim, postoje ograničenja funkcija koje možete izvoditi sa zaslonom osjetljivim na dodir.

Zaslon osjetljiv na dodir ima značajke koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu. No, možda nećete imati sve funkcije koje su vam potrebne na samom zaslonu, što znači da uređajem morate kontrolirati putem gumba na samom uređaju.

4. Filament izvan dosega

Za ljude koji redovito mijenjaju filament, prilično je neudobno jer je držač filamenta straga, što dosta otežava zadatak. Bilo bi bolje da se držač filamenta nalazi na dohvat ruke u budućim nadogradnjama.

Razlika između Snapmaker Bundle 2.0 i Snapmaker 2.0 A350 Modular

Snapmaker 2.0 Bundle A350T

Snapmaker 2.0 Modular A350T

Ima rotirajući modul s tipkom za hitno zaustavljanje.

Ima samo rotirajući modul

Ima Fused Filament Fabrication (FFF).

Nema FFF.

Nije navedeno je li produživ ili ne; Produživ je
Nespecificirani USB priključni kabel USB tip A

 

Vrijedi li nabaviti Snapmaker 2.0 Bundle A350T?

Ako ste kupili Snapmaker original, znate da je nadogradnja nešto što ne smijete propustiti. U kvalitetu Snapmaker proizvoda mogli biste isprva posumnjati budući da nudi 3 značajke, no nakon nekoliko ispravnih nadogradnja, nove značajke sve će oduševiti.

Pretpostavimo da ste početnik koji želi imati savršen 3D printer kako bi počeo s radom, ljubitelj umjetnosti koji želi više prilagodljivih opcija ili dizajner koji traži najbolji laserski graver ili rezač za 3D printer. U tom slučaju, Snapmaker 2.0 Bundle A350T je za vas.

U usporedbi s vrijednošću koju daje, cijena Snapmaker 2.0 a350 vrijedi svake like. Ako tražite nešto malo više od običnog 3D printera, nećete požaliti ako nabavite Snapmaker 2.0 Bundle A350T.

cookie icon
Kolačiće koristimo da bismo razumjeli kako koristite web stranicu i poboljšali vaše korisničko iskustvo. To uključuje personaliziranje sadržaja i oglasa. Klik ovdje. za uređivanje ili otkazivanje pretplate na kolačiće. Nastavkom pregledavanja web mjesta ili zatvaranjem ove obavijesti pristajete na upotrebu kolačića.

Postavke privatnosti

Web analitika

Oglasi

Web kolačići

Za usporedbu možete odabrati do 5 proizvoda:

  Usporedi Zatvori usporedbu